Ontwerp


U en uw gezin gaan de tuin gebruiken dus u moet er nu en in de toekomst blij mee zijn.
Een tuin van ons is niet als stijl te herkennen als een "De Graaf" tuin, gewoon om de simpele reden dat het uw tuin wordt. Er zijn geen standaard mensen, dus de oplossingen zijn ook niet standaard maar passend en uniek; Inleven...Vanuit empathie en inlevingsvermogen krijgen we de behoefte om elkaar te helpen. Proberen te begrijpen waar de ander behoefte aan heeft. We juichen positieve ideeën toe en kijken of en hoe we deze in kunnen passen in de nieuwe tuinsituatie. We maken contact. Wat er echt toe doet, is de waarde die je toevoegt aan het leven van de ander.
We willen graag groene tuinen maken!
Er worden tegenwoordig veel tuinen gemaakt met erg veel bestrating en schutting, met maar weinig groen. Deze “tuinen” hebben vaak weinig sfeer, zijn zielloos. Groen zorgt voor sfeer, beschutting en compenseert het CO2. Regenwater spoelt niet direct de afvoer in maar wordt opgenomen in de grond. Natuurlijk zijn dode materialen in een tuin ook belangrijk, maar planten moeten de basis zijn om de uiteindelijke sfeer te bepalen. De mooiste dingen kun je niet zien of aanraken, je voelt ze met je hart…
Kosten tuinontwerp:
Na een vrijblijvend intakegesprek maken we doorgaans binnen 2 weken een tuinontwerp op maat. Deze schets wordt met u doorgenomen en indien naar wens worden de ontwerpkosten in rekening gebracht. Zo krijgt u altijd eerst iets te zien voordat u ergens aan vast zit, en dat is wel zo prettig!
De onderstaande prijzen gelden voor tuinen in de regio Tilburg, Reusel, Bladel, Eersel en Eindhoven.  Prijzen zijn inclusief BTW.
Oppervlakte:                                                                    Prijs:

0 tot 100 m2                                                                  € 250,00
101 tot 250 m2                                                              € 300,00
251 tot 500 m2                                                              € 350,00 
501 tot 1000 m2                                                           € 475,00 
1001 tot 2000 m2                                                        € 600,00
Maken van een eenvoudige schets                         €    75,00

Ontwerp

Tuinen van De Graaf ontwerp 16 Tuinen van De Graaf ontwerp 15 Tuinen van De Graaf ontwerp 14 Tuinen van De Graaf ontwerp 13 Tuinen van De Graaf ontwerp 12 Tuinen van De Graaf ontwerp 11 Tuinen van De Graaf ontwerp 10 Tuinen van De Graaf ontwerp 09 Tuinen van De Graaf ontwerp 08 Tuinen van De Graaf ontwerp 07 Tuinen van De Graaf ontwerp 06 Tuinen van De Graaf ontwerp 05 Tuinen van De Graaf ontwerp 04 Tuinen van De Graaf ontwerp 03 Tuinen van De Graaf ontwerp 02 Tuinen van De Graaf ontwerp 01