Stappenplan tuinaanleg

Intakegesprek op locatie
U en uw gezin gaan de tuin gebruiken dus u moet er nu en in de toekomst blij mee zijn. Een tuin van ons is niet als stijl te herkennen als een “De Graaf”-tuin, gewoon omdat het uw tuin wordt. We inventariseren uw wensen wat betreft stijl, kleuren, bouwkundige elementen en materialen, denken creatief en praktisch met u mee, juichen positieve ideeën toe en samen maken we uw persoonlijke droomtuin. Indien uw tuin geen uitgebreid ontwerp nodig heeft, kunnen we ook een eenvoudige schets opmaken. We baseren het ontwerp op basis van uw besteedbare budget.
Ontwerp maken
Na het vrijblijvende intakegesprek maken wij doorgaans binnen 2 weken een voorlopig tuinontwerp op schaal. Hierbij worden afbeeldingen meegeleverd die u een indruk geven van de beoogde sfeer en indeling. De schets wordt met u doorgenomen en indien nodig aangepast. Pas als u helemaal tevreden bent, wordt het voorstel uitgewerkt en dat is wel zo prettig!
Oppervlakte: Prijs:

0 tot 100 m2 € 250,00
101 tot 250 m2 € 300,00
251 tot 500 m2 € 350,00
501 tot 1000 m2 € 475,00
1001 tot 2000 m2 € 600,00
Maken van een eenvoudige schets € 75,00
Keuze materialen
Bij het bespreken van het tuinontwerp doen we op basis van uw budget een voorstel voor de toepassing van harde materialen zoals de bestrating, stapelblokken, halfverharding en schutting. U kunt altijd in de showtuin van onze vaste leveranciers gaan kijken welk materiaal het best bij u past en indien gewenst gaan we met u mee om samen tot een perfecte keuze te komen.
Bespreken offerte
U krijgt van ons een per onderdeel gespecificeerde aanbieding met een materialenlijst. We leveren graag een totaalplaatje en ontzorgen u daarmee van begin tot eind. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat alle materiaal op het juiste moment aanwezig is, dat het afval afgevoerd wordt en dat de tuin netjes opgeleverd wordt zodat u alleen nog hoeft te genieten. In overleg kunt u er ook voor kiezen dat u bepaalde onderdelen zelf doet of dat we het plan in fases uitvoeren. Zo stellen we een op maat gemaakte offerte op, die voor u passend is. Omdat we graag vakwerk leveren waardoor het opmaken van een op maat gemaakte offerte een grote klus is, gaan hier veel uren in zitten. Daarom berekenen we hier € 100,- voor, welke kosten in mindering gebracht als we de tuin inderdaad uit mogen voeren.
Akkoord opdrachtgever
Zodra u het eens bent over alle materialen en werkzaamheden ondertekent u de offerte en stuurt deze naar ons toe zodat we de werkzaamheden aan uw tuin kunnen gaan inplannen. Daarmee houden we natuurlijk ook rekening met uw agenda.